Monthly Archives: septembrie 2012

Cele mai spectaculoase concepte de la Paris

518911l

Orice salon auto care se respecta are parte de o serie de concepte spectaculoase, insa unele dintre ele ies mai mult in evidenta decat altele. Am selectat cele mai interesante cinci astfel de creatii prezentate la Paris 2012.

VW Golf VII R surprins in teste

Spy-Shots of Cars

Noua versiune sportiva a lui Golf VII a fost surprinsa in teste. Va prezentam galeria foto.

Audi S3 prezentat in premiera la Paris

Deschidere

Audi S3 va debuta la Salonul Auto de la Paris in acelasi timp cu A3 Sportback, versiunea cu cinci usi. Varful de lance al gamei A3 este bazat pe platforma MQB si este prima versiune sportiva a unui model realizata pe noua platforma modulara a concernului Volkswagen, care va sta la baza multor altor serii de modele, de la compacte la SUV-uri.

Porsche 918 spionat in teste

47949-hi-Porsche918RSR-8H

Viitorul Porsche 918, ce va fi comercializat din 2014, a fost filmat in teste, pe drumurile publice si fara camuflaj, ceea ce ne face foarte fericiti. Masina din imagini are in schimb insemnele echipei Martini Racing, cu care Porsche a confirmat deja un parteneriat. Destul cu introducerea, va lasam sa va delectati cu Porsche 918 in actiune.

Legendarul McLaren F1 are un succesor

Deschidere

La Paris, fanii supermasinilor si ai lui McLaren in special vor putea vedea pentru prima oara in „carne si oase” urmasul faimosului F1, care a facut cariera in anii ’90.

Aston Martin renunta la Virage, dar revitalizeaza DB9

Deschidere

Producatorul britanic Aston Martin ne ofera o veste buna si una rea. Mai intai cea buna: DB9, care se afla pe piata de opt ani, primeste un facelift ce include si un motor mult mai puternic la Paris. Vestea proasta este ca Virage, supercar ce a reusit sa adune doar 1000 de comenzi intr-un an si jumatate, este scos din productie.

Peugeot are un nou competitor in IRC

Carscoop_Peugeot-208-Type-R5-1

In ciuda problemelor cu care se confrunta, Peugeot nu renunta la planurile sale de a concura in mai multe competitii FIA. Astfel, 208 Type R5, inlocuitor al lui 207 S2000 va fi prezentat la Paris.

Switch to our mobile site