Monthly Archives: august 2012

Micul constructor german Melkus invins de criza

Deschidere Melkus

Din cand in cand suntem nevoiti sa dam si vesti triste, desi nu ne-am dori in ruptul capului acest lucru. Cea de astazi este legata de soarta micului producator de masini sport german, Melkus, care a intrat in faliment.

Cel mai puternic sedan – Bugatti Galibier

Deschidere

Despre planurile Bugatti de a produce cel mai puternic sedan de lux din lume am mai scris, insa subiectul este cu adevarat fascinant, asa ca ne face placere sa revenim asupra sa.

Bentley Mulsanne Convertible concept la Pebble Beach

Bentley

Concursul de eleganta desfasurat in fiecare an la Pebble Beach, in SUA, este un loc cu adevarat special unde in fiecare an isi fac aparitia noi concepte care iti taie rasuflarea.

Omagiu pentru Carroll Shelby

deschidere

Legendarul constructor de automobile Carroll Shelby, decedat in mai 2012, este omagiat de catre compania pe care a fondat-o prin realizarea unui Mustang GT500 unicat.

Viitorul Cadillac CTS surprins la Nurburgring

6201358021937900077

Viitoarea generatie a berlinei de clasa mare a marcii americane Cadillac a fost filmata in timp ce se afla in teste pe celebrul circuit german Nurburgring.

Zagato Roadster prinde viata

Deschidere

Dupa ce în urma cu câteva zile BMW a dat publicitatii un teaser cu roadsterul Zagato, bazat pe Zagato Coupe, ce are la baza modelul de serie Z4, acum a venit momentul prezentarii oficiale.

Switch to our mobile site