Monthly Archives: aprilie 2012

Imagini spectaculoase cu circuitul de Formula 1 din Shanghai

8feed_f1-shanghai-2010-fri-nico-rosberg

La finalul acestei saptamani se va desfasura editia 2012 a Marelui Premiu al Chinei la Shanghai. Va prezentam cateva imagini inedite cu acest circuit intrat de curand in calendarul Marelui Circ.

BMW Seria 7 facelift spionata in teste

bmw-7-series-wallpaper1

BMW va revizui in curand Seria 7, iar imaginile cu un prototip surprins in teste surprinse pe strazile din Praga ne dau indicii privind schimbarile ce vor fi realizate.

Creatorul lui Porsche 911 a incetat din viata

1962_Porsche_911

Una dintre cele mai respectate personalitati din lumea designului auto la nivel mondial s-a stins din viata in data de 05.04.2012, in Austria. Ferdinand Alexander Porsche, nepot al legendarului Ferdinand “Ferry” Porsche, fondator al companiei si creator al VW Bettle, avea 76 de ani.

Asteptarea s-a terminat – Dodge Viper revine la viata

featured1

Scriam zilele trecute ca noul Dodge Viper ar fi bine sa arate cel putin la fel de spectaculos precum in creatiile lui Jon Sibel. Judecand acum, la rece, dupa lansarea oficiala care a avut loc la New York, putem spune ca noul Viper va fi cu siguranta un succes.

Sabine Schmitz piloteaza un Jeep Grand Cherokee SRT8 pe Nurburgring

grand-cherokee-srt804

Nemtoaica Sabine Schmitz, cunoscuta noua mai ales in urma aparitiilor sale in emisiunea Top Gear, piloteaza noul Grand Cherokee SRT 8 pe Nurburgring si reuseste sa obtina un timp de 8 minute si 49 de secunde.

Autostrada suspendata care trece printr-o cladire

featured

Japonezii sunt recunoscuti pentru infrastructura rutiera foarte dezvoltata, insa ce veti vedea in galeria foto intrece orice asteptari. In orasul Osaka constructorii japonezi au reusit o premiera mondiala: o autostrada care trece printr-o cladire. Aceasta solutie inedita a fost adoptata pentru a fi evistata demolarea cladirii.

Mansory tuneaza Lamborghini Aventador

featured

Chiar daca Mansory a devenit recent tunerul de casa al celor de la Lotus, asta nu inseamna ca alte proiecte ale firmei sunt excluse. Acest Lamborghono Aventador de 754 de CP este dovada vie.

Switch to our mobile site