Monthly Archives: martie 2012

Porsche publica un teaser pentru noul Macan

Porsche Macan

SUV-ul compact al lui Porsche are acum oficial un nume – Macan – care înseamnă tigru in indoneziană. Un video postat pe Youtbue ne ofera chiar si cateva prime imagini cu noua creatie Porsche. Numele vehiculat initial, Cajun, a fost abandonat se pare din cauza dificultatilor de pronuntie constatate in mai multe limbi.

Primul film de prezentare al noului Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Pentru fanii hothatch-urilor, Fiesta ST este o adevarata legenda. Noua generatie si-a facut aparitia oficiala la Geneva ca model de serie, insa startul vanzarilor a fost dat. Modelul, care este propulsat de un motor turbo pe benzina de 1,6 l si 180 CP, promite o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 7 s si o viteza maxima de 240 km/h. Ford a dat deja publicitatii primul film de prezentare al masinii.

Lexus promite un SUV entry-level

2010 Lexus RX 350

Reprezentantii Lexus sunt constienti ca nu pot creste vanzarile in Europa fara o extindere a gamei de modele. Andy Pfeiffenberger, vicepresedinte al Lexus Europa a dezvaluit ca este luata foarte in serios dezvoltarea unui SUV care sa rivalizeze cu Audi Q5 si BMW X3.

Tiff Needell pune fata in fata Porsche Carrera S si Nissan GT-R

911 vs GT-R

Sunt putine rivalitati la fel de puternice precum cele dintre supercar-uri, iar aceea dintre 911 si GT-R nu face exceptie. Revista britanica Evo a dus un GT-R si un Carrera S pe aerodromul Bedford, din Marea Britanie, pentru o confruntare. Si cine ar fi fost mai potrivit pentru a fi la volan decat Tiff Needell, prezentator al Fifth Gear, care acum realizeaza o serie de teste si pentru fanii revistei Evo? Merita sa urmariti rezultatul acestei lupte intre titani.

Audi va produce claxoane mai puternice pentru India

India Audi

Trebuie sa incepem aceasta stire cu un avertisment: titlul nu este o gluma de 1 aprilie, sa nu uitam ca suntem totusi in 28 martie. In India a claxona este singura metoda pentru a razbate in trafic. Cam ca in Bucuresti, ar spune unii mai carcotasi.

Noul Maserati Quattroporte surprins pe Nurburgring

Maserati-Quattroporte-Sport-GTS-8

Chiar si italienii isi testeaza masinile in Germania, dovada sunt imaginile surprinse recent de spionii celor de la Worldcarfans pe celebra pista Nurburgring.

Audi A8 Hybird devine realitate

293377l

Audi completeaza gama navei sale amiral A8 cu o versiune economica ce se bazeaza pe un sistem de propulse hibrid pentru a obtine un consum mediu de 6,3 l/100 de km.

Switch to our mobile site